Din låsesmed på Østensjø

Med sine 45.000 innbyggere hører Østensjø til blant Oslos større forsteder. Det er et flott område med bl.a. naturreservatet Østensjøvannet, og mange fra området bruker Østensjø til ulike aktiviteter. Våre låsesmeder setter også pris på å jobbe i det naturskjønne området, uansett om det er det lokale næringslivet eller byens borgere som trenger assistanse.

Våre låsesmeder løser forskjellige oppgaver på Østensjø

En stor del av låsesmedens sitt arbeid består av service, vedlikehold og utskiftning av låser, men vi hjelper også borgere, forretningsdrivende og næringsliv med mange andre spennende jobber. Eksempelvis monterer vi og tar service på både mekaniske og elektriske dørlukkere, og som låsesmed har vi også stor ekspertise i montering av systemer til adgangskontroll som både fås med kodelås, nøkkelkort, fjernbetjeninger samt alminnelige nøkler. Våre låsesmeder kan også sette opp pengeskap, montere videoovervåkning og være behjelpelige med mange andre sikkerhetsrelaterte oppgaver på Østensjø.

Låsesmeden kan hjelpe med sikring av din eiendom på Østensjø

Innbrudd og tyveri er et økende problem over alt i Norge, og Østensjø er dessverre intet unntak. I hvert fall merker vi som lokal låsesmed en økt etterspørsel etter løsninger for sikring av hus og leiligheter. Vi gir gjerne råd om mulighetene, men ofte er det kun små ting som skal til. Det kan f.eks. være oppgradering av låser og sikring av eldre vinduer. Låsesmeden på Østensjø har naturligvis også ekspertisen til montering av alarmsystemer og overvåkning hvis det er behov for det.

Vi har alltid låsesmeder klare på Østensjø

I mange bransjer kan det være vanskelig å få fatt på håndverkere og fagfolk med en gang, men sånn er det heldigvis ikke med våre låsesmeder på Østensjø. Vi har et akutt beredskap med telefonvakt døgnet rundt, og kan derfor sende ut en låsesmed med døgnservice til din adresse i løpet av kort tid hvis det er akutte problemer med å komme inn i boligen. Det kan være noe så enkelt som en knekt eller mistet nøkkel, en låst dør eller en defekt lås. Vi står klar på Østensjø både dag og natt, og våre vennlige kompetente låsesmeder hjelper deg gjerne videre.

Få et tilbud fra låsesmeden på Østensjø

Vi sitter alltid klar til å hjelpe deg med dine sikkerhetsrelaterte oppgaver på Østensjø. Ring til din lokale låsesmed og få råd og veiledning. Vi hjelper med både stort og smått, alt fra avanserte sikkerhetsløsninger til omkoding av låser og kopiering av nøkler. Ring oss allerede i dag og la låsesmeden gi et uforpliktende tilbud på din oppgave.