Din låsesmed på Sagene

Sagene er et attraktivt boligområde som grenser til Akerselven. Området har også en del handel og service, primært rundt Arendalsgata. Våre lokale låsesmeder hos AB Låsservice assisterer både private og bedrifter på Sagene, hvor vi hjelper med nesten enhver form for låsesmedsoppgaver.

Allsidige låsesmeder på Sagene

Tidligere har låsesmedens oppgaver primært omhandlet nøkler og låser, men i dag er faget langt større. Låsesmedene hos AB Låsservice hjelper naturligvis fortsatt med å låse opp dører, omkoding av låser og utskifting av sylindre, men en betydelig del av låsesmedens arbeidsoppgaver på Sagene er å montere og ta service på mer avanserte systemer,  som for eksempel adgangskontroll og alarmer.

Døgnvakt på Sagene med rask utrykking

Vi har døgnvakt ved telefonen. Det vil si at 24 timer i døgnet vil vi raskt kunne hjelpe deg når du trenger assistanse fra en av våre låsesmeder på Sagene. Vi rykker ut på kort varsel og reiser dit du trenger oss. Med vår døgnvakt kan du derfor ringe AB Låsservice både natt og dag hvis du plutselig befinner deg i en umulig situasjon med en gjenstridig lås eller en bortkommen nøkkel.

Låsesmeden på Sagene vil øke sikkerheten din

En stadig større del av arbeidet til AB Låsservice på Sagene består i å gjøre eiendommer mere innbrudds sikre. Heldigvis er Sagene ikke det området som er hardest rammet av tyveri, men som alle andre steder merker vi også en økning lokalt i antall innbrudd og tyverier. Din låsesmed kan ofte gjøre små preventive forbedringer slik at du kan føle deg mer trykk på din egen eiendom. Sikkerhetstiltak som låsesmeden enkelt kan gjøre for deg, er for eksempel utskifting av gamle låser og montering av sikringsbeslag på vinduer av eldre dato.

Har du større verdier i boligen eller driver butikk eller annen virksomhet på Sagene, kan det være en idé å overveie ytterligere tiltak for å forbedre sikkerheten. Mange velger å la låsesmeden installere et pengeskap til kontanter og andre lett omsettelige verdier. Vi ser også en god effekt av å sette opp alarmsystemer og overvåkning. Våre låsesmeder har alltid fokus på den preventive effekten og vil sørge for tydelig skilting av installerte alarmsystem for å forhindre innbrudd.

Få et tilbud fra din lokale låsesmed på Sagene

Små akutte oppgaver som for eksempel nøkkelproblemer eller dører som har gått i baklås, vil vi som regel løse umiddelbart der du trenger hjelp fra våre låsesmeder.  AB Låsservice kan også hjelpe med større oppgaver som for eksempel installasjon av alarmer og adgangskontroll. Her tilbyr vi gjerne uforpliktende rådgivning slik at du raskt vil se omfanget av dine behov. Kontakt oss allerede i dag, og la en av våre erfarne låsesmeder fra Sagene gi deg et tilbud på oppgaven din.