Din låsesmed på Bislett

Bislett er uten tvil mest kjent for sin lokale idrettsstadion som i tidenes løp har vært hjem for over 60 verdensrekorder. Bydelen er også kjent som hjemstedet for den fiktive detektiven Harry Hole. Bislett har satt sitt navn på verdenskartet, og både turister og lokalbefolkningen setter sitt preg på bydelen. Det merker vi godt når vi som lokale låsesmeder arbeider i området med å løse en lang rekke oppgaver for både private og bedrifter.

Akutt beredskap fra din lokale låsesmed på Bislett

For å kunne gi deg best mulig service har AB Låsservice på Bislett telefonvakt 24 timer i døgnet. Hvis du skulle være uheldig og havne i en akutt situasjon, rykker våre låsesmeder ut på kort varsel – også selv om det er midt på natten. Ofte hjelper vi kunder som ved et uhell har låst seg ute av boligen eller som har mistet nøkkelen. Uansett hvilken situasjon du er havnet i kan du alltid ringe til oss hos AB Låsservice på Bislett. Låsesmeden vi sender ut er dyktig og erfaren. Vi har gjort dette mange ganger før og kan derfor vennlig og profesjonelt hjelpe deg ut av din akutte situasjon.

Mange forskjellige låsesmeds-oppgaver på Bislett

Du tror kanskje at vi som låsesmeder hovedsakelig jobber med nøkler og låser?  Det er selvfølgelig en vesentlig del av arbeidet vårt, og vi skifter ut og re-koder alle typer låser. Men, vi jobber også med rådgivning og prosjekter for alt innen sikkerhet. Vi monterer sikringsbeslag på dører og vinduer. Våre utdannede låsesmeder jobber med prosjektering og installasjon av alarmsystemer og systemer til adgangskontroll og overvåkning. AB Låsservice på Bislett kan bistå med montering og service på dørlukkere, både mekaniske og automatisk. Vi kan tilby rådgivning og hjelp med installasjon av pengeskap og generell sikring av boliger, butikker og virksomheter.

Ta kontakt med låsesmeden på Bislett i dag

Trenger du nye låser? Eller service, oppgradering, rådgivning eller montering av låser eller annet sikkerhetsutstyr på Bislett? Da er AB Låsservice ditt beste valg. Som din låsesmed på Bislett utfører vi enhver form for låseservice. Våre låsesmeder har kompetanse til å kunne håndtere selv store komplekse oppgaver med adgangskontroll, overvåkning og alarmsystemer. Kontakt oss allerede i dag for et uforpliktende tilbud på din låsesmedsoppgave på Bislett.