Din låsesmed på Majorstuen

Majorstuen (eller Majorstua) er et område i bydelen Frogner i det vestlige Oslo som er kjent for sitt pulserende sentrumsliv. Spesielt handlegaten Bogstadveien er et populært shoppingstrøk i Oslo. Majorstuen er også kjent for flere av sine elegante bygårder fra 1880- og 1890-årene. Ikke minst er Majorstuen et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle t-banelinjene samt flere sporvognslinjer og busslinjer trafikkerer stedet. I denne viktige delen av Oslo finner du selvfølgelig også AB Låsservice som er godt kjent med område. Vi rykker raskt ut når du trenger en låsesmed på Majorstuen.

Høyt utdannelsesnivå hos låsesmedene

Vi i AB Låsservice på Majorstuen er opptatt av å sikre at våre fagutdannede låsesmeder har et høyt utdannelsesnivå. Vi sørger derfor for at våre låsesmeder etterutdannes og deltar på relevante kurs, slik at de hele tiden er oppdatert på ny teknologi. Det betyr også at alle våre låsesmeder alltid kan gi kundene råd innenfor de nyeste teknikkene og produktene.

Låsesmeden sikrer din eiendom på Majorstuen

Din lokale låsesmed på Majorstuen har stor ekspertise i å vurdere sikkerheten og gi råd om mulige forbedringer. Innbrudd og tyveri er dessverre generelt økende i Norge, og tendensen ses også tydelig på Majorstuen. Ofte kan sikkerheten økes markant med enkle midler som for eksempel utskiftning av eldre låser og montering av sikkerhetsbeslag på eldre vinduer. Våre låsesmeder kan også gi råd om eventuell installasjon av pengeskap, eller gi tilbud på sikkerhetsoppgaver som for eksempel å sette opp alarmsystemer og overvåkning.

Få et uforpliktende tilbud fra din låsesmed på Majorstuen

Uansett om du står med en knekt nøkkel, en defekt lås eller har behov for omkoding av en eller flere låser, kan du regne med at låsesmeden på Majorstuen raskt kommer ut og hjelper deg. AB Låsservice gir deg et uforpliktende tilbud når du trenger en låsesmed.